Relevante marktinzichten

Takeaway boxes of food
Onze eetgewoonten veranderen

Aangezien we steeds vaker onderweg eten, is eten dat zich daarvoor leent enorm in opkomst. Tegelijkertijd hebben bezorgapps de afgelopen jaren de verkoop van bezorgmaaltijden een flinke impuls gegeven.

A bicycle food courier
Gemak is de belangrijkste drijfveer

De meeste mensen zijn voortdurend op zoek naar manieren om hun leven gemakkelijker te maken. Tijdgebrek is de belangrijkste reden om niet zelf te koken.

Making a photo of tortillas
Voeding is uitgegroeid tot een mode-item

Vandaag de dag is voeding niet alleen brandstof voor het lichaam of iets om samen met vrienden en familie van te genieten. Het is iets dat definieert wie je bent. Voor veel mensen is de insta-waarde ervan zelfs belangrijker dan de smaak.

Klassiekers in een nieuw jasje

Alle recepten
Stel je eens een plantaardige, handzame of gewoon nieuwe versie van je favoriete gerechten voor. Wat ons betreft zijn zulke varianten op vertrouwde gerechten zowel inspirerend als toegankelijk.
Burgers in takeaway boxes
BUSINESS TIP

Pak het slim in

Om warm eten mee te nemen zijn papieren zakken en kartonnen doosjes beter dan plastic. Papier absorbeert meer stoom, waardoor het eten vers blijft en etenswaren zoals friet krokanter blijven. Het houdt ook de warmte beter vast.

Onontdekte combinaties

Alle recepten
Het onbekende is eersteklas brandstof voor fijnproevers. Dus wat dacht je van enkele smakelijke combinaties die je menu zowel interessant als winstgevend maken?
Tutorial

Trek de aandacht met kleurrijke gerechten

Bij de keuze voor wat en waar ze zullen eten, is insta-vriendelijkheid voor steeds meer mensen een doorslaggevende factor. Gerechten die mooi, verrassend, gek of anderszins visueel spectaculair zijn, zullen hun aandacht trekken en online worden gedeeld. Spelen met kleur is een van de manieren om dat voor elkaar te krijgen en daar gaat deze video over.

Super-kindergerechten

Alle recepten
Het internationale kindermenu is de afgelopen decennia nauwelijks veranderd. Laten we het een noodzakelijke injectie van voedselvreugde geven.Laten we het nieuw leven inblazen met meer passie voor food.
BBQ Burger meals
Business tip

Geef ze een reden. Omdat het werkt.

Onderzoek heeft aangetoond dat bedienend personeel dat een upsell-aanbod presenteert met het woord ‘omdat’ een succespercentage van maar liefst 93% heeft, zelfs met een rare reden. Dus probeer de volgende keer dat je iets extra’s aanbeveelt je aanbod eens als volgt te formuleren: Wilt u frietjes omdat het vrijdag is?

Lekkere kleine bijgerechten

Alle recepten
Even serieus: wie houdt er niet van bijgerechten? Bijgerechten zijn een geweldige manier om een maaltijd uit te breiden, om van te genieten als tussendoortje en om de gemiddelde rekening te verhogen.
Tutorial

Maak een shortcut naar authentieke smaak

Het vereenvoudigen van de keukenactiviteiten zal het personeel werk uit handen nemen en de bedrijfsvoering verbeteren. Het is mogelijk via shortcuts, zoals kant-en-klare kruidenmixen die perfect uitgebalanceerd zijn. Ze zorgen keer op keer in een handomdraai voor authentieke smaken. Nog niet overtuigd? Bekijk de video

Een lekkere afsluiting

Alle recepten
Desserts zijn niet alleen een leuke en lekkere manier om een maaltijd af te sluiten. Ze kunnen van tevoren worden bereid en de kosten per portie zijn meestal laag.
Chocolate brownies on paper plates
Business tip

Ga indien nodig voor doe-het-zelf

Als een bepaald item niet geschikt is om te laten afhalen of te bezorgen, maak er dan gewoon een doe-het-zelf-gerecht van. Verpak alle ingrediënten en voeg duidelijke instructies toe over hoe het gerecht kan worden samengesteld en opgewarmd. Zo beleeft je gast ook thuis een geweldige ervaring.

HANDLEIDING

De waterdichte manier om comfort food te bereiden

Ongeacht de aandacht voor functioneel en gezond voedsel, comfort food is moeilijk te weerstaan. En de heilige graal van zulke lekkernijen is ongetwijfeld cheddarkaassaus. Deze handige bestseller kan apart worden opgediend als een rijke dipsaus of worden gebruikt in alles van gegrilde cheeseburgers tot fantastische snacks. Het is de saus die nooit mislukt. Dit is waarom.

Lees hier meer over ons privacybeleid.

Neem contact op met onze experts of laat een bericht achter

Paulig PRO
Santa Maria Benelux, Nieuwegein +31 30 6023490