Tortilla yoghurt cup with berries
ONS BEDRIJF

Wij zijn Paulig

Paulig is een voedingsmiddelen- en drankenbedrijf opgericht in 1876. We zijn altijd een familiebedrijf gebleven en ons hoofdkantoor is nog steeds gevestigd in Helsinki, Finland. We zijn ongeveer 2450 mensen die actief zijn in 13 Europese landen en onze totale omzet in 2020 was 920 miljoen euro. Wij geloven dat smaak de sleutel is tot een betere wereld, dus we blijven ons verdiepen in nieuwe ideeën, technieken en ingrediënten. Onze missie is om een duurzame en boeiende eet- en drinkcultuur te stimuleren, voor een leven vol smaak.

Chef preparing food - tortilla
ONZE PROFESSIONELE OPLOSSINGEN

Dit is Paulig PRO

Paulig PRO is een verzameling merken, producten en diensten, allemaal verzorgd door toegewijde fijnproevers en koffienerds. Samen bieden we een complete maaltijdoplossing op maat voor professionals in restaurants en cafés, scholen en zorginstellingen, kantoren en andere werkplekken. Dit aanbod evolueert voortdurend om aan de wensen van jouw klanten en de behoeften van jouw bedrijf te voldoen. In samenwerking met professionals, zoals chef-koks en barista’s, blijven we op zoek naar nieuwe smaakervaringen die onze zintuigen prikkelen. Zo blijven we waarde toevoegen, in zware en in goede tijden.

Dit is wat we jou te bieden hebben

Chef adding spices into a pan
Veelzijdige producten

Onze producten worden verbonden door veelzijdigheid. Gebruik ze om je handelingen in de keuken te vereenvoudigen, verspilling te verminderen, marges te vergroten en bovenal om geweldige smaak toe te voegen.

Takeaway coffee in cafe
Inspirerende concepten

We helpen je om het meeste uit de producten te halen door het delen van op marktinzichten gebaseerde concepten boordevol recepten, tutorials, business tips en andere soorten inspiratie.

Alle concepten
Mintenance espresso machine
Ondersteunende diensten

Om je bedrijf soepel te laten draaien, bieden we in Finland en de Baltische staten een volledige koffie-oplossing, inclusief diensten zoals baristatrainingen en machineonderhoud door SCA-gecertificeerde technici.

Chief briefing staff

En dit is altijd inbegrepen

Superieure smaak
Geweldige smaak in elke hap en elke slok.

Waardecreatie
We helpen de omzet te verhogen en kosten te verlagen.

Slimme eenvoud
Oplossingen om het werk gemakkelijker te maken.

Duurzaamheid met impact
Producten die een verschil maken voor mens en planeet.

Onze merken

Elk Paulig PRO-merk heeft een unieke manier om waarde toe te voegen.
Brand Pauligcofee
Brand Risenta
Brand Santamaria